×
Gratis frakt ut januar

Strømpebukser menn

Strømpebukser menn

Flere og flere menn bruke strømpebukser, dette er helt normalt og det er faktisk så normalt at de største merkene som Oroblu, wolford og Falke er egentlig er unisex på de fleste modellene. Det er også laget strømpebukser spesielt for mannfolk en av merkene som lage disse er adrian.

Herre strømpebukser:
Vi har stilige strømpebukser i fra Adrian, vi har nå tre modeller på lager .

Dame strømpebukser for menn:

Falke og oroblu er merker som er laget i unisex for de fleste modellene, men les på størrelses veiledningen.
Merkene Fiore, adrian, mona, gabriella er litt små i størrelsen, så velg litt større og les størrelses veiledningen nøye.
Pluss size er ofte en god løsning vis du vil ha dame strømpebukser.

Årsaker til at menn bruke strømpebukser:

-Mange menn bærer mønstrene eller fargede strømpebukser i stedet for sokker som mote tilbehør.

-Byggearbeidere, malere og andre mannlige jobber krever ofte arbeid i ekstreme temperaturer. Disse mennene oppdaget at de kunne kjøpe de større kvinne strømpebuksene for å legge til et tynt lag for varme. Nå er størrelser, mønstre, farger, etc. tilgjengelig for menn.

-Strømpebukser gir støtte til bena og kan forhindre eller forbedre åreknuter.

-Hold in strømpebukser tilbyr kompresjon og støtte og kan hjelpe hvis bena ofte føler seg veldig sliten på slutten av dagen

-Fordi de like følelsen og at de like hvordan de er på.

 

Skriv gjerne i bestillingen om du vil ha pakken anonym, vi hjelpe deg med alle spørsmål du må ha! Ikke vær redd for å spør: kundeservice@cutie.no

 

Vi samarbeide med Hosieryformen som er en blogg om strømpebukser for menn. han vil hjelpe oss med tips og triks, og vi vil legge ut tester han gjør om strømpebukser.