×
Gratis frakt ut januar

Guide strømpebukser

 

Her er en guide om strømpebukser:

Deniers
Breif/trusedel
Kile

Båndet rundt livet
Utførelse

 

Deniers
Denier er en måleenhet for garn, denne angir tykkelsen på garnet som er brukt i strømpebuksa.
Når en tråd som er 9000 meter lang å veier 20 gram, da er strømpebuksen 20 denier.

Men fult så enkelt er det ikke, morderne teknologi gjør at vise merker kan få fem, sju denier til å se ut som 12 denier, på grunn av styrken til garnet. Spesielt når en er rundt 40 deniers og du sitte med kne i bøy vil du fort se forskjell på bra og dårlige strømpebukser.

Det er også behandlingen og hva type det er, matt vil gjør at den ser og virke ut som en har høyere denier, mens shine vil gjør at den ser mer gjennomsiktig ut.
Så med matt så må en vurdere om en til ta litt lavere, men merke må også vurderes da det er en god forskjell.
Til høyere denier til tykkere er strømpebuksen:

deniers

Denier blir delt opp i klasser:

Ultra gjennomsiktig Gjennomsiktig Halv ugjennomsiktig
ultragjennomsiktig gjennomsiktig halv-ugjennomsiktig
-Mindre enn 10 deniers -Perfekt for å få «bare leg» utseende -Skjule små skjønnhetsfeil – Ofte brukt om sommeren – Huden får puste mer – 10 til 20 denier- Må ha for alle damer – Mer holdbar – Hverdags strømpebuksen 21 til 40 denier – Holde lengre – Ser litt hud igjennom – glimmrende for vår og sommer
Ugjennomsiktig Tykk ugjennomsiktig Ultra ugjennomsiktig
gjennomsiktig tykk-ugjennomsiktig ultra-ugjennomsiktig
41 til 69 denier – Perfekt for vinter, vise lite hud igjennom -70 til 99 denier -Godt alternativ til leggings, eller ull strømpebukser- holde lenge- holde på varmen – 100+ denier -Varme, holde lenge – godt alternativ til leggings og ull strømpebukser

 

 

Breif/ truse del:

forsjellige-typer-breif

 

Strømpebukser komme i en rekke forskjellige utførelser i skrit partiet, her har du de vanligste:

Sheer til livet
Samme tykkelse gjennom hele tightsen, ingen truse del.

Boxer Brief (boxer truse)
En bokser truse betyr at det er en annen denier på toppen av tights, formet lik en bokser. Ideen  med å bruke bxer topp er å skape en forsterket finish og for å gi bedre komfort.

V Linje Brief
Den V-linje kort er ikke så ulikt bokseren trusa, bestående av et balansert tykkelse opp benet og øker i denier mot toppen av låret og ovenfor. En V Linje kort tar en «V» form – i likhet med truse.

Sømløs

Sømløs er samme som sheer til livet

G string

Er da større denier i en g streng utforming i trusedelen.

 

boxer-typer

Kile
kile
Her ser du kilen.

gusset
Her ser du kilen på strømpe buksa, denne er normalt mye mindre og du ser den ikke på de fleste modellene.
Vi har flere typer kiler:

Kile

En kile er lagt til i skrittet for å gjør det enklere å få på seg strømpebuksa, gir mer komfort, mer holdbarhet samt at den kan puste i skrittet.

  • Grunnene til at det gir lengre holdbarhet og komfort er fordi du da får to sømmer mer, samt et mer elastisk tøy stykke til å ta bort spenninga og trykket som komme når du tar på deg strømpebuksa og bevege deg.
  • Grunnen til at den er hygienisk er at materiale er laget for å få bort fuktighet mye kjappere.

På større størrelser er det også modeller med doble kiler, samt de som oftest lage hygieniske kiler for s til xl og for større kiler er de kun for komfort.

Dette vil si at de lage med bomull eller silke kiler for de minste mens de lage med vanlig kile eller doble vanlig kile for større størrelser.

Vi anbefale å bruke strømpebukse med kile vis en bruke strømpebukse ofte, og da velge en med en kile i et hygienisk pustende stoff slik som bomull eller silke, dette for å holde seg fin og luftig i skritt regionen. Du kan se om et produkt har en bomull kile ved å se etter en hvit sirkulær stoff forandring på punktet som vil vær i skrittet. Alternativt kan en se på stoff sammensetningen av strømpebuksene. Hvis det står 1% bomull, da vet du at det er en bomull kile. Silke er et annet godt alternativ, selv om det selvsagt er dyrere og derfor vil du finne den bare på high end strømpebukser.

Vanlig kile
En vanlig kile betyr et stykke tøy plasseres i skritt av strømpebukse som er laget av det samme materiale som resten av strømpebuksa.

Bomull / silke Kile
Vanligvis vil strømpebuksene være utformet med en bomull eller silke kile. Denne type strømpebukser er svært gunstig på grunn av hygieniske fordelene. Denne type kile er sofistikert og tilbyr ofte en bedre passform og ekstra komfort. Silke er high end.

Ingen Kile
Strømper som består av ingen kile er rett og slett ferdig med en søm på eller i skrittet.

Sømløst

Da skal det ikke vær søm i skritet.

Åpne Kile
Den åpne kilen har hygieniske og komfort fordeler, spesielt i varmere vær. Med denne stilen, er det ingen kilen plassert i skrittet men bare et hull med forsterket søm rundt. Hullet blir forsterket av omkringliggende sømmer som styrker strømper.

to-tights

Gjennomsiktig tå
Er i samme denier som resten av strømpebuksa, dette gjør at det er vanskligere å se at du har på deg tights i åpnesko, men mindre holdbar enn forsteket tå, og du ser den mer en sandal tå.

Forsterket tå
Dette er den vanligste typen, dette fordi denne beskytte mot tærne og andre ting som ru hud, og gir lengre holdbarhet.

Åpentå
Åpen tå betyr at tåene er åpene, men de fleste har en liten bit som går mellom stor toa for å holde den på plass. Denne er perfekt til høyhelte og åpne sko.

Sandaltå
Her er tå område i en lav denier, slik at det nesten er umulig å se om du har på deg strømpebukse.

Båndet rundt livet

Det finnes lav liv, høy, langt, dette må en vurdere ut i fra utseende og hva du skal bruke den til.

Utførelse:

Matt Matt tights

Finnes i to kategorier, 1 nude tigths som tar sikte op å gi en naturlig utseende uten å gi glans eller shimmer til din hudtone. 2. Ugjennomsiktige tigths for 40 denier og mer som gir en soild farge uten skimmer og glans egenskaper i garnet, spesielt vis en blande inn ull.

Shine/gloss tigths

Produkter med Shine eller Gloss finish vil gi en blankpolert, glamorøs utseende.

 

type-stoffer