×
Gratis frakt ut januar

Grunder

Grunder

08 sep

12 år bar jeg på denne drømmen, drømmen om å starte en butikk. Jeg ville vise til hele verden at jeg kunne dette, det å være en typisk grunder, men også annerledes. Jeg leste og studerte mye, gjerne flere bøker i uka. Jeg studerte det å starte en butikk, hvordan lage en nettbutikk og slike ting.

Så fikk fant jeg meg en fantastisk jente, som jeg giftet meg med, sammen fikk vi en flott gut. Familie og min hverdagsjobb tok all mi tid, prosjektet om å starte butikk ble lagt på is.

På en tur i Berlin var jeg og min kone på en strømpebuksebutikk, som vi likte godt. Jeg så et stort marked for dette i Norge, tanker og ideer begynte å ta form. Disse ideene surret en stund, men ble ikke mer enn ideer.

Et jubileum i Bergen var det som skulle dytte meg siste del. Da kona mi revnet strømpebukse nummer to før vi var komme ut av hotellet, da så vi oss lei dårlig kvalitet. Vi fant en strømpebuksebutikk i Bergen og fikk tak i skikkelig kvalitets strømpebukse til min kone.

Da startet jeg igjen, surret med leverandører, laget avtaler. Valgte meg ut produkter og la planer. Det dukket opp et ledig lokal på et senter nær meg, som eg nesten signerte med. Men sykdom i familien gjorde at jeg sto alene i det.

En samtale med en venninne var det som skulle redde meg, hu hadde troen på dette, og ville hjelpe meg. De neste månedene ble det gjort mye. Plutselig hadde vi fått produkter, fått noe ut på miinto og gjort salg.

Vi hadde norske leverandører, utenlandske leverandører, drev med import og er på vei inn i wholesale verden.

Lyst å vite mer om hvordan det er og være grunder? Om å følge sin drøm? Følg med så får du vite mer etter hvert…

Cutie_Logo_Pink

 

Leave a reply