Falke

Falke er tysk kvalitet på sitt beste. De understreker dette med å ha mottoet  «Kvalitet for kvalitetens skyld» og de gjør alt for å stå inne for sitt motto.
Falke er ikke kjent for å vær det mest spennende merke, men vil du ha kvalitets produkter er falke en av leverandørene du bør se nærmere på.

Ble etablert i 1895 av Franz Falke-Rohen. I 1920 bygges hovedkvarter og fabrikk i Schmallenberg, Tyskland. Hovedkvarteret er fortsatt i samme by, men fabrikkene er nå flyttet. Falke lager strømpebukser, tights, strømper, sokker, leggings og mye, mye mer. Vi har i all hovedsak strømpebukser, men med mer etterspørsel vil vi øke utvalget etter vert.

Falke barn

Når en skal handle til barn må en tenke på at dette blir brukt mye, de slite mye på knær, tær osv, derfor er Falke et perfekt merke, fordi de forsterke områdene der hvor ungene slite mest på produktene.

Falke strømpebukse

Er kvalitets produkter men klassiske, skal du bruke de ofte og du er interessert i et klassisk utseende på strømpebuksen og skikkelig komfort, da velge du Falke.

Nå kan du bestile 3 stk og få 100 kr i rabatt

Nå kan du bestille 3 stk og få 100 kr i rabatt, vi tar forbehold om at dette da kan bli bestilingsvare og ta opp til en uke ekstra. Men vi prøve å ha nok på lager.

Trenge du hjelp til å velge eller lure på noe ta kontakt på: kundeservice@cutie.no eller på facebook.