Fiore ble grunnlagt i 1998 i Łódź, Polen. Dette er en by med lange tradsjoner for tekstil produksjon og hvor de fleste strømpebukse produsentene holder til. Fiore har en moderne maskinpark, som produserer tusenvis av produkter daglig.

De er inspirert av sterke, moderne og selvsikkere kvinner. En Fiore kvinne er er naturlig sensuell og som omgir seg selv med diskre skjønnhet. Samtidig ser hun er en flørt og en provokatør som finner sin styrke i sin sensualitet og er alltid er stilig.

Fiore behandler ikke strømper, strømpebukser og strømpebukser som bare et tillegg til et antrekk – De meine at det bør vær en fullverdig del av garderoben din.

Deres suksess komme av at de raskt kan reagere på trender, drive med ekstrem tend watching, de har flere som jobbe med å finne ut hva som blir de nye trendene og hva nye produkter som komme ut.

Produktene skal allitd vær moderne, trendy og attraktive, og samtidig komfortable og naturlige.

Fiore sin filosofi er:
Vis du bruke de beste materialene og de beste håndverkene får en det beste produktet det er Fiores hovedfilosofi. Fiore bruker nøye utvalgte italienske garn, levert av verdens mest anerkjente produsenter.

Fiore har mottatt et OEKO-TEX-sertifikat, som er en garanti for at stoffene og komponentene som brukes i produksjonsprosess er hud- og helsevennlige. OEKO-TEX-sertifikatet er verdens ledende sikkerhetsmerke for tekstiler.